Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2006  
         
  Articol:   STUDIU PRIVIND ASPECTELE SPECIFICE ALE SELECŢIEI INIŢIALE ÎN GIMNASTICA ARTISTICĂ MASCULINĂ LA VÂRSTA DE 6-7 ANI.

Autori:  PAŞCAN IOAN, PAŞCAN ADRIAN.
 
       
         
  Rezumat:  Studiu privind aspectele specifice ale selecţiei iniţiale în gimnastica artistică masculină la vârsta de 6-7 ani. Lucrarea de faţă şi-a propus prezentarea strategiei abordate în cadrul selecţiei iniţiale la gimnastica artistică masculină în vederea depistării copiilor cu reale disponibilităţi necesare acestui sport de mare tehnicitate. Ca metodologie de abordare la început am efectuat o anchetă prin chestionar adresate profesorilor cu specializarea gimnastică cât şi gimnaştilor consacraţi. După acest demers, am trecut la aplicarea bateriei de probe de control: probe generale şi probe proprii.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă